Mandy Cheung facilite la vie de ses collègues. Elle automatise les processus, s’occupe des innovations logicielles et traite les demandes dans le domaine des ventes des collègues de tous les sites. C’est ce qu’elle a fait pendant longtemps en Chine.

“Ik ben in ‘99 gestart als aardappelkeurder, daarna heb ik een tijdje in de weekendproductie gewerkt en nu ben ik terug aardappelkeurder tijdens de week. Aviko is de enige werkgever waar ik al voor gewerkt heb en ik doe mijn job graag. Ik ben blij dat ik zo dicht bij huis een vaste job heb gevonden 20 jaar geleden. Mijn doel is om mijn werk goed te kunnen blijven uitoefenen en de functie die ik heb met plezier te blijven doen. Ik ben trots dat ik al 20 jaar heb kunnen werken voor dezelfde werkgever.”

“Le monde de l'informatique n'était pas le mien; j'ai pourtant donné des formations sur les logiciels en Chine.”

“Bij de leukste herinneringen in mijn carrière bij Aviko horen zeker de geweldige feestjes! Een paar jaar geleden vierden we het 50 jarig bestaan van Aviko in Nederland. Alle plants van Aviko werden uitgenodigd en de producties werden een hele dag stilgelegd. De hele dag waren er verschillende activiteiten en ‘s avonds was er een receptie met optredens. Dat feest was echt met alles erop en eraan, echt de moeite! En enkele jaren later hebben we ook het 50 jarig bestaan gevierd van de fabriek hier in Proven. Toen werd het bedrijf opengesteld voor publiek en mocht elke medewerker een aantal mensen uitnodigen. Die kregen dan een rondleiding door het fabriek en nadien was er een receptie. Ook een feest om nooit te vergeten!”

“Le monde de l'informatique n'était pas le mien ; c'est pourquoi je trouve ça assez spécial d'avoir pu donner des formations sur les logiciels en Chine.”

“Le monde de l'informatique n'était pas le mien ; c'est pourquoi je trouve ça assez spécial d'avoir pu donner des formations sur les logiciels en Chine.”

“Aardappelen zijn echt een heel veelzijdig product met veel afzetmogelijkheden. Je kan er puree van maken of frieten, kroketten, zetmeelproducten en ga zo maar door. Ik vind het leuk om te zien dat Aviko zo veel verwezenlijkt met aardappelen. Binnenkort opent ook de nieuwe fabriek in Poperinge, dat is goed voor de hele streek. Denk maar aan de aardappeltelers en aan de werkgelegenheid! Mijn favoriete Aviko product zijn trouwens de garnaalkroketten met echte Noordzeegarnalen, die zijn zo lekker!”

“J'ai pu faire une différence en Chine.”

“Mon travail a beaucoup d’impact. Le département informatique est souvent oublié, mais nous faisons partie de la fondation d’une organisation. Surtout en Chine j’ai pu faire une grande différence. Tout était fait manuellement et ils disposent aujourd’hui d’un processus automatisé qui soulage énormément leur charge de travail.”
“Je suis très fière de ce projet et je suis heureuse d’avoir encore de bons contacts avec mes collègues chinois.”

Ne manquez pas nos dernières offres d'emploi.

Créez une alerte emploi et recevez une notification lorsqu'une offre d'emploi correspondante est publiée !