Als storingsmonteur in Rixona in Oostrum is het aan Dennis om alles in de fabriek te laten functioneren zoals het moet functioneren. Van kleine storingen, tot storingen die de gehele fabriek stilleggen. Dennis en zijn collega’s zijn degenen die deze storingen aanpakken, zodat onze frietfabrieken altijd op volle kracht kunnen draaien.

"De diversiteit in mijn werk is echt wat ervoor zorgt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Ik ben elke dag bezig met een breed stuk techniek. Wat het werk niet alleen heel divers maakt, maar ook uitdagend. Aan het begin van een werkdag weet ik eigenlijk nooit wat mij te wachten staat, want een storing kan overal voorkomen. Het kan namelijk een hele machine zijn die niet goed loopt, maar ook een klein onderdeel wat voor ruis op de lijn zorgt."

“Aan het begin van de dag weet ik nooit wat mij te wachten staat.”

"De meeste voldoening haal ik uit het moment dat alle storingen verholpen zijn en de gehele fabriek weer zonder problemen loopt. Zodra er een storing in de fabriek is worden mijn collega's en ik direct gebeld. Het is dan aan ons om zo snel mogelijk de oorzaak van de storing te achterhalen en ervoor te zorgen dat de storing opgelost wordt. Daarnaast is het ook aan ons ervoor te zorgen dat de storing niet snel meer voorkomt, zodat de fabriek steeds beter gaat draaien. Uitdagend werk, maar wel iets waar ik veel plezier uit haal."

Meer verhalen

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures