Marnix Delefortie voelt zich al 37 jaar goed bij Aviko en doet zijn job nog steeds graag. Hij startte bij Aviko als jobstudent in de keuken en na een korte periode kreeg hij een vast contract aangeboden. Daarna heeft hij ook als magazijnier gewerkt, maar intussen is Marnix assistent logistiek manager. Hij zorgt ervoor dat de palletten in de vriezer op de juiste plaats staan en dat de juiste palletten door de chauffers geladen worden.
“Over vier jaar ga ik op pensioen, intussen hoop ik dat ik nog vier jaar alles kan doen voor Aviko wat binnen mijn kunnen ligt. Ik wil graag zo lang mogelijk een onderdeel blijven van dit bedrijf en de groei van Aviko mee stimuleren, want dat maakt me trots! Als één van de oudste werknemers heb ik een beetje een mentor gevoel. De nieuwe medewerkers ken ik niet meer allemaal en zoveel contact heb ik niet met de mensen van de productie, maar als we elkaar tegenkomen of we komen samen op een bedrijfsevent dan is dat altijd heel gemoedelijk en met veel sfeer.”

"Ik ben heel trots op onze groei."

“Ik heb het hier nog meegemaakt toen we nog een klein bedrijf waren. Toen ik begon waren we met minder dan 50 medewerkers. Door de jaren heen heb ik het hier enorm zien groeien en ik vind het wel bijzonder om daar een onderdeel van te zijn. Intussen zijn we al met meer dan 250 medewerkers. Dat komt ook door de investeringen die Aviko de laatste jaren gedaan heeft. We zijn echt een groot internationaal bedrijf geworden dat zijn producten uitvoert naar tal van andere landen en werelddelen. Mij geeft het veel voldoening om mee te werken aan iets dat steeds verder groeit.”

"Lachen met de collega's."

“Ik heb heel veel mooie en leuke ervaringen in mijn carrière van 37 jaar bij Aviko. Maar ik kan me nog één moment levendig herinneren: er kwam eens een vrachtwagenchauffeur toe om te laden en wanneer hij de deuren van zijn vrachtwagen opende en naar buiten keek, zei hij tegen mij ‘Chef, kijk eens daar staat een mooie blonde.’ Er stond inderdaad iemand met lang blond haar dus ik zei: ‘Ah ja.’ En toen die persoon zich omdraaide bleek hij een lange baard te hebben. Tot op vandaag is het een grappige anekdote waar we zowel toen als nu nog goed om kunnen lachen.”

"Ieder jaar doen we mee aan een internationaal voetbaltoernooi, dan vormen we een ploegje met een groep mensen uit de fabriek."

“Maar ook buiten het werk komen we goed overeen. Ieder jaar doen we mee aan een internationaal voetbaltoernooi, dan vormen we een ploegje met een groep mensen uit de fabriek en ben ik de coach. Eén keer wonnen we het tornooi en ik kan je verzekeren dat we achteraf een goed feestje hebben gebouwd!”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures