Thijs Top is een geboren aardappelkeurder! Al 20 jaar staat hij bij Aviko garant voor de kwaliteit van de aardappelen. Hij gaat na of de geleverde aardappelen wel aan de kwaliteitseisen voldoen om goede aardappelproducten te kunnen maken. Wanneer de controle gebeurd is, worden de aardappelen gesorteerd en gestockeerd om daarna te verwerken volgens het productieplan.

“Ik ben in ‘99 gestart als aardappelkeurder, daarna heb ik een tijdje in de weekendproductie gewerkt en nu ben ik terug aardappelkeurder tijdens de week. Aviko is de enige werkgever waar ik al voor gewerkt heb en ik doe mijn job graag. Ik ben blij dat ik zo dicht bij huis een vaste job heb gevonden 20 jaar geleden. Mijn doel is om mijn werk goed te kunnen blijven uitoefenen en de functie die ik heb met plezier te blijven doen. Ik ben trots dat ik al 20 jaar heb kunnen werken voor dezelfde werkgever.”

“Samen successen vieren.”

“Bij de leukste herinneringen in mijn carrière bij Aviko horen zeker de geweldige feestjes! Een paar jaar geleden vierden we het 50 jarig bestaan van Aviko in Nederland. Alle plants van Aviko werden uitgenodigd en de producties werden een hele dag stilgelegd. De hele dag waren er verschillende activiteiten en ‘s avonds was er een receptie met optredens. Dat feest was echt met alles erop en eraan, echt de moeite! En enkele jaren later hebben we ook het 50 jarig bestaan gevierd van de fabriek hier in Proven. Toen werd het bedrijf opengesteld voor publiek en mocht elke medewerker een aantal mensen uitnodigen. Die kregen dan een rondleiding door het fabriek en nadien was er een receptie. Ook een feest om nooit te vergeten!”

“Potatoes can do that.”

“Potatoes can do that.”

“Aardappelen zijn echt een heel veelzijdig product met veel afzetmogelijkheden. Je kan er puree van maken of frieten, kroketten, zetmeelproducten en ga zo maar door. Ik vind het leuk om te zien dat Aviko zo veel verwezenlijkt met aardappelen. Binnenkort opent ook de nieuwe fabriek in Poperinge, dat is goed voor de hele streek. Denk maar aan de aardappeltelers en aan de werkgelegenheid! Mijn favoriete Aviko product zijn trouwens de garnaalkroketten met echte Noordzeegarnalen, die zijn zo lekker!”

“Mijn favoriete Aviko product zijn trouwens de garnaalkroketten met echte Noordzeegarnalen, die zijn zo lekker!”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures