Thomas zorgt er als Recruiter voor dat onze openstaande vacatures gevuld worden, maar daar stopt zijn werk niet. Zo vindt hij het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat en neemt hij het stapje extra door Aviko’ers de kans te geven zichzelf te ontwikkelen in hun carrière.

"Als recruiter doe je veel meer dan alleen vacatures vullen. Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat. Als recruiter is het ook mijn taak om de mensen die wij binnen halen te binden en te boeien over Aviko. Ik probeer altijd goed contact te onderhouden met de mensen die aangenomen heb. Zo ga ik wel eens met een collega een kopje koffie doen en vraag ik hoe zij hun werk bij Aviko ervaren. Zo pik ik snel de signalen op van mensen die bijvoorbeeld toe zijn aan een nieuwe uitdaging en kan ik helpen om hiernaar te zoeken binnen ons bedrijf."

“Als recruiter doe je veel meer dan alleen vacatures vullen."

"Ik merk aan mezelf dat ik echt een beetje fan van Aviko ben en het leuk vindt om over Aviko te vertellen. Het geeft mij dan ook extra voldoening als ik dat enthousiaste gevoel aan mensen kan overdragen."

"Ik wil mensen de kans op een mooie carrière bij Aviko geven, ook al passen zij misschien niet altijd binnen het plaatje dat wij zoeken. Ik vind het mooi dat we mensen aannemen die soms eigenlijk te kort komen voor de functie, maar dit compenseren in hun motivatie. De kandidaat heeft dan juist nog kansen om zichzelf te ontwikkelen en is happy. En als dan uiteindelijk blijkt dat ook de manager helemaal tevreden is, dan hebben wij onze meerwaarde bewezen."

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures