Quality Supervisor

Als quality supervisor houdt Wendy van Dijck toezicht op alles wat met kwaliteit te maken heeft. Van aardappel tot verpakking, tot de frieten zelf.
“Naast mijn reguliere kwaliteitswerkzaamheden in de fabriek mag ik ook andere projecten doen. Ik heb bijvoorbeeld samen met een productieleider en ploegleider de kantine en kleedruimte van een van onze locaties in Steenderen mogen ontwerpen. Ook hier komt kwaliteit bij kijken. Daarmee had ik flinke inbreng.”

"Mama eet elke dag frietjes."

“Je bent hier dus geen nummertje en iedereen heeft iets te zeggen binnen zijn of haar vakgebied. Daarnaast merk ik dat er binnen een fabriek een groot gevoel van verbondenheid is; we werken met z’n allen aan een doel en hebben grote verantwoordelijkheid.”
“Wat mijn kinderen geweldig vinden is dat mama elke dag frietjes eet. Ik bekijk iedere ochtend monsters die de afgelopen 24 uur zijn gemaakt, hiervoor bak ik een halve kilo friet en proef ik er ook een paar. Ik test ze onder andere op stevigheid, kleur, geur, smaak. Hiervoor word ik jaarlijks getraind. Om half acht ’s ochtends friet eten is voor mijn kinderen een droom. Ik vind het ook heerlijk!”

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures