Je moet frietjes snappen

Zonder techniek geen product. Van ontpitmachines en watermessen tot vriestunnels van -18ºC, de basis van ons werk is technisch. Een breed terrein, dat loopt van onderhoud en het verhelpen van storingen tot het aanpassen van bestaande machines en het van de grond af ontwikkelen van nieuwbouwlocaties. Spannend en interessant werk, met een steeds grotere rol voor duurzaamheid. Van run tot change: haal jij het maximale rendement uit een aardappel?

Werken in de techniek

Storingen oplossen. Processen verbeteren. En er samen een geweldige werkdag van maken. Werken in de techniek bij Aviko is heel afwisselend. Je bent welkom als technisch medewerker vanuit een technische of beroepsopleiding in middelbaar of hoger onderwijs. Ook als je geen diploma hebt, kun je bij ons aan de slag. Als technisch medewerker leer je heel wat bij van je collega's. Je kunt ook trainingen en cursussen volgen.

Op al onze locaties werk je met verschillende soorten techniek. Zo kom je elke dag weer andere uitdagingen tegen. Als technisch medewerker werk je in een innovatief, geautomatiseerd vrieshuis. En wil je extra verantwoordelijkheid nemen, dan kun je teamleider technische dienst worden. Bekijk onze techniek-vacatures en laat wat van je horen.

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures