Potentieel van de natuur

Mensen verschillen, culturen verschillen en smaken verschillen. Dat maakt de wereld mooi en divers. Hoe verschillend we ook zijn, een ding is overal hetzelfde. Dat is de plek waar we samenkomen. Aan tafel. Daar ontmoeten we elkaar. Thuis, in een restaurant, in de kantine,, op een kleedje in het park of in de vergaderzaal. Aan echte tafels of iets dat we tot tafel gemaakt hebben. Het brengt ons samen. De tafel is de plek waar het allemaal gebeurt. En daar willen we als Aviko bij zijn.

Met 2.500 collega's, verbindt Aviko mensen, culturen en smaken door het brengen van joy aan tafels over de gehele wereld. Aan tafel genieten we van onze heerlijke aardappelgerechten die makkelijk en snel op tafel gezet kunnen worden. We inspireren met onze recepten en brengen een divers portfolio van aardappelproducten. We zoeken de verbinding met iedereen in de keten, van collega's tot telers, leveranciers, klanten, eindgebruikers, chef-koks en consumenten. En dat doen we met veel plezier. Dat is de joy van werken bij Aviko.

Ook werken bij Aviko? Van vacatures logistiek tot techniekvacatures, bij Aviko vind je het allemaal. Solliciteer nu!

ONZE WAARDEN

Enjoy

Het zijn de kleine dingen die ons gelukkig maken. We zijn de vonk die de gezellige momenten van je dag net iets sprankelender maken. 

Let’s grow

We verbinden, leren en groeien samen. We staan open voor nieuwe perspectieven. Zijn nieuwsgierig en ontdekken nieuwe mogelijkheden. 

Ook werken bij Aviko? Van productievacatures tot vacatures administratie, bij Aviko vind je het allemaal. Solliciteer nu!

Rely on each other

Op Aviko kun je bouwen. We hebben een natuurlijke drive naar kwaliteit, begrijpen wat belangrijk is en zijn altijd bereid dat extra stapje te zetten. Op basis van vertrouwen bouwen we aan relaties en betrokkenheid.

ONZE WAARDEN

We zijn altijd dichtbij

We zijn betrokken en kennen de wensen van onze klanten en relaties. We kunnen ons goed inleven, we denken graag mee en begrijpen wat belangrijk is voor mensen.

We zijn inventief

We zijn nooit uitgedacht. Bij Aviko genieten we van het creëren van slimme oplossingen en vernieuwende ideeën die nauw aansluiten bij de wensen van onze klanten en waarmee we nieuwe markten veroveren.

We kunnen op elkaar bouwen

Afspraak is afspraak. Om beloften naar buiten waar te maken moet je binnen van elkaar op aan kunnen. We staan open voor ieders inbreng en helpen elkaar verder. Als medewerker van Aviko kun je ook bouwen op je werkgever. We zijn een solide, betrouwbaar bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt en ze in staat stelt het beste uit zichzelf te halen.
Ook werken bij Aviko? Van productievacatures tot techniekvacatures, bij Aviko vind je het allemaal. Solliciteer nu!
Ook werken bij Aviko? Van productievacatures tot techniekvacatures, bij Aviko vind je het allemaal. Solliciteer nu!
Ook werken bij Aviko? Van vacatures logistiek tot techniekvacatures, bij Aviko vind je het allemaal. Solliciteer nu!

We gaan en staan voor kwaliteit

Aviko staat voor constante kwaliteit van het hoogste niveau. We zorgen ervoor dat onze mensen steeds weer worden uitgedaagd om zichzelf te verbeteren en zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Onze jarenlange ervaring wordt gekoesterd en wat belangrijk is wordt stevig geborgd in onze systemen en processen. Zo behouden we wat goed is en laten we niets aan het toeval over.

We geloven in de kracht van verscheidenheid

We koesteren de verschillen waarmee we te maken hebben. Als internationaal bedrijf zijn we bekend met een verscheidenheid aan voorkeuren, gebruiken en omstandigheden. Maar ook intern geloven we dat de diversiteit van onze mensen ons verder helpt. Juist daardoor ontstaan de mooiste ideeën en maken we het verschil.

Onze geschiedenis

Het begint allemaal met 32 aardappelboeren aan een keukentafel. In Hoog Keppel begon Aviko met de productie van gekoelde frites, al snel gevolgd door de eerste diepvries producten.
Verhuizing naar Steenderen, waar een oude steenfabriek meer ruimte biedt aan onze groeiende ambitie. Aviko gaat ook over de grens opzoek naar kansen om nieuwe aardappelproducten te produceren.
Aviko zet de eerste stappen buiten Nederland en begint bijvoorbeeld in Zwitserland met de productie van Rösti.

Jaren van groei volgen en Aviko krijgt een steeds stevigere positie binnen Europa, met de Duitse en Franse markt voorop. De muur valt en Aviko groeit uit tot marktleider in Oost-Europa, dankzij de bouw van een fabriek in Polen.

Aviko groeit, nu ook buiten Europa, uit tot een wereldspeler die in steeds meer landen hoogwaardige aardappelproducten op tafel zet.
Tegenwoordig ligt de focus vooral op het uitbreiden van ons aanbod met aardappelspecialiteiten van hoge kwaliteit. Aviko gaat samenwerken met Eurofrits, waardoor we met appetizers een mooie aanvulling krijgen op ons assortiment. Door de overname van het Belgische Eurofreez wordt met aardappelpuree en aardappel gratins nog een uitbreiding gerealiseerd. Ook buiten Europa groeien we met de overname van Chinese fritesproducent Hongyuan Louis.

Cosun

Aviko is trots onderdeel van het Nederlandse moederbedrijf Cosun, een coöperatie actief in plantaardige voedingsmiddelen, ingrediënten voor diervoeding, circulair veevoer, bio-based oplossingen en groene energie.

Samen nemen wij het voortouw om iedereen de ongelimiteerde mogelijkheden te laten zien van plantaardig eten, plantaardige producten en plantaardige energie.

THE PLANT POSITIVE WAY.

Ook werken bij Aviko? Van productievacatures tot techniekvacatures, bij Aviko vind je het allemaal. Solliciteer nu!

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures